اتحادیه حق العملکاران میوه و تره بار تهران



برای شب یلدا کمبود هندوانه و انار نداریم


برای شب یلدا کمبود هندوانه و انار نداریم/ گوجه فرنگی دو هزار تومان ارزان می شود
رئیس اتحادیه بار فروشان در گفتگو با شبکه ایران کالا اقدامات انجام شده برای کنترل توزیع و قیمت انواع میوه و تره بار را تشرح کرد.




به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه ایران کالا مصطفی دارایی نژاد در گفتگوی زنده با برنامه «گفتگوی اقتصادی» به گران شدن مقطعی گوجه فرنگی اشاره کرد و اظهار داشت: مهمترین دلیل گران شدن گوجه فرنگی طی روزها گذشته، نرسیدن محصول به میادین تره بار بود. به علت بارندگی در شیراز و بوشهر، کشاورزان نتوانستند محصولات را به موقع برداشت و به بازار روانه کنند و همین مسئله منجر به افزایش تقاضا و کاهش عرضه و نهایتا گران شدن قیمت گوجه فرنگی شد.

قیمت گوجه فرنگی ارزان می شود

وی ادامه داد: با اقدامات صورت گرفته برای افزایش عرضه گوجه فرنگی به بازار، طی روزهای آتی قیمت گوجه این محصول دو هزار تومان کاهش قیمت خواهد داشت. ضمن آنکه اقدامات لازم برای کنترل صادرات گوجه فرنگی در نظر گرفته شده تا در بازار با کمبود مواجه نشویم.

برای شب یلدا کمبود هنودانه و انار نداریم

رئیس اتحادیه بار فروشان به افزایش قیمت هندوانه در شب های منتهی به یلدا اشاره کرد و گفت: در زمینه تولید و توزیع هندوانه در شب یلدا مشکلی و کمبودی نخواهیم داشت و بنای ما بر این است که این محصول پرطرفدار را با قیمت مصوب به میادین اصلی عرضه کنیم.

هندوانه
دارایی نژاد افزود: طی روزهای اخیر میزان ورودی میوه به میادین 23 هزار تن بوده و قطعا برای شب یلدا کمبودی نخواهیم داشت. در حال حاضر مقادیر زیادی انار شیراز، ساوه، دماوند و کاشمر به بازار عرضه شده است و کمبودی در این خصوص نداریم. برای شب یلدا پرتقال، نارنگی کیو و سیب درختی به اندازه کافی ذخیره و روانه بازار میادین و تره بار خواهد شد.

10 تا 15 درصد در سبزیجات و صیفی جات کاهش قیمت داشتیم

وی خاطرنشان کرد: افزایش تقاضا برای خرید هویج در ماه های گذشته منجر به این شد که بسیاری از کشاورزان به کشت هویج روی آورند که کار اشتباهی بود, چرا که سیاست کشت خود را بر اساس نیاز مقطعی بازار تنظیم کردند. از این رو بسیاری از کشاورزان به خاطر کاهش تقاضای هویج در بازار ضرر کردند.

رفع مشکلات گرانی و کمبود میوه با برنامه ریزی در کشت و برداشت

رئیس اتحادیه بار فروشان در پایان گفت: کشاورزی ایران زمانی کارآمد خواهد شد که برنامه کشت و داشت و برداشت آن به صورت برنامه ریزی شده انجام شده و از روش سنتی به مدرن تبدیل شود. اگر برنامه مدونی برای کشت محصولات کشاورزی بر اساس نیاز بازار صورت گیرد بسیاری از مشکلات در توزیع حل خواهد شد.